Coșul meu: 0 produse
Fose Septice, Statii epurare, Separatoare ulei grasimi, Bioactivatori
Despre noi

Eco Tad România

Compania noastră a fost inființată în anul 2008 în orașul Arad și are capital integral privat românesc. Încă din primul an de la înființare, dedicarea și experiența noastră ne-au adus în topul preferințelor clienților, ajungând astăzi, în 2024, pe podiumul celor mai puternice companii din domeniu. Am crescut alaturi de clientii nostri si am ajuns, de la an la an, mai puternici si mai experimentati in oferirea solutiilor cu adevarat utile.

Know-How-ul echipei manageriale precum si a angajatilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta indelungata in domeniul cerecetarii si implementarii noilor sisteme de epurare a apelor uzate. Aceasta experienta se bazeaza pe suportul tehnic si tehnologic al unor firme de traditie in domeniu din Italia, Germania si USA.

Intotdeauna vom incerca sa oferim mai mult decat promitem pentru ca toti clientii nostri sa fie surpinsi si pentru a incepe o relatie de lunga durata, bazata pe responsabilitate si loialitate.

Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in domeniu si, pe langa aceasta, criteriul de recrutare Eco Tad este descris prin formula "Angajeaza caractere. Instruieste talente".

Pe langa produsele de calitate exceptionala, veti beneficia de atentia companiei noastre ce isi respecta principiile dupa care se ghideaza.

Principiile Eco Tad
  1. Profesionalism
  2. Munca de cercetare
  3. Tehnologie de ultima generatie

Tinem la imaginea clientilor nostri dar, si la imaginea noastra. Fiecare produs sau serviciu oferit contine atentia noastra deplina la detalii si viziunea pentru dezvoltare. Da, va vom inspira intodeauna!