Coșul meu: 0 produse

Montaj fose septice

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre de montare / instalare pentru sistemele de epurare comercializate (fose septice, statii de epurare monobloc, separatoare de grasimi sau separatoare de ulei si hidrocarburi) in cazul in care doriti sa va scutiti de potentialele inconveniente create de aceasta operatiune sau doriti ca aceste produse sa fie montate de echipe de profesionisti.

Va putem pune la dispozitie echipe specializate in montaj, pentru toate tipurile de produse pe care le comercializam: fose septice, separatoare de ulei si hidrocarburi, separatoare de grasimi, statii de epurare monobloc, mini-statii de epurare (fose biologice) etc.. Instalarile sistemelor de epurare se vor efectua in conformitate cu specificatiile tehnice ale producatorilor acestora.

Ce contine serviciul de montaj?

Echipele noastre de montaj vor asigura toate etapele din procesul de instalare si verificare a functionalitatii sistemului de epurare achizitionat.Iata pasii care vor fi urmati de catre echipa noastra: excavare gropii pentru fosa, ecavarea santurilor pentru sistemul de drenaj, pregatirea gropii pentru asezarea fosei, racordare fosei la casa, umplerea fosei septice cu apa, montarea sistemului de drenaj, astuparea sapaturilor.

Serviciile prestate sunt recunoscute pentru calitatea si seriozitatea muncii prestate. Nicio echipa nu va parasesii sit-ul lucrarii inainte de a se asigura ca dumneavoastra sunteti pe deplin satisfacuti.

Montaj pentru sisteme de epurare

Urmatoarelor sisteme de epurare le este asigurat transportul la cerere din partea clientilor: fose septice (imhoff), separatoare de grasimi, separatoare de ulei si hidrocarburi, mini-statii de epurare (fose biologice), statii de epurare monobloc G/V, statii de epurare de mari dimensiuni (bazine septice).

In cazul instalarii foselor septice biologice sau a statiilor de epurare monobloc G/V, oferim o garantie de 12-24 de luni de la data luarii in primire a lucrarii.

Reamintim faptul ca transportul si fosele septice aflate la promotie sunt incluse in pret.