Coșul meu: 0 produse
Termeni si conditii

Site-ul www.eco-tad.ro este proprietatea SC ETI WATER TREATMENT SRL cu datele de înregistrare fiscală: RO28261960, J02/289/2013, str. Poetului, nr.1C, Parcul industrial UTA, Hala 80, Arad, România, Tel: 0757 326 823, e-mail: office@eco- tad.ro

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.eco-tad.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii si condițiile de mai jos:

Furnizorul și livratorul produselor este ETI WATER TREATMENT SRL.

Informații despre produse

ETI WATER TREATMENT SRL face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. Încercam sa oferim cat mai multe detalii despre produsul vândut pentru a evita neînțelegerile cu viitorii cumpărători. De aceea, societatea ETI WATER TREATMENT SRL nu își asuma responsabilitatea pentru eventuale greșeli de tipărire sau afișare, in ceea ce privește preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse in bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea își rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.

Preturile sunt exprimate in RON si conțin TVA (19%).

Livrare

Livrarea este gratuită și se efectuează cu mijloace de transport ECO TAD.

Plata

Plata comenzii se face prin:

  1. Transfer bancar

    La detalii plată completați numărul comenzii. Beneficiar: ETI WATERTREATMENT SRL Cont bancar: RO57BTRL06601202969444XX (veți primi și pe email instrucțiuni/proforma de plată)

  2. Numerar la livrare sau plata cu cardul la livrare la șofer

După ce veți plasa o comanda pe site, veți fi contactat telefonic (Luni-Vineri) în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile de livrare.

Retur

Dacă produsele comandate nu se potrivesc situației pe care o aveți, puteți beneficia de retur în termen de 30 zile calendaristice de la livrare, suportând doar contravaloarea transportului retur.

Sunt acceptate retur numai produsele care nu au fost montate sau exploatate!

Societatea noastră are obligația legala să accepte returul produselor în 30 zile de la livrare dar poate oferi şi alte facilitați cum ar fi înlocuirea, transportul si/sau preluarea acestora de la dumneavoastră.

Vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe mail pentru a stabili detaliile unui retur.

Confidențialitatea datelor personale

Informațiile furnizate către ETI WATERTREATMENT SRL sunt folosite numai în scopuri comerciale de procesare și facturare a comenzilor, conform legilor in vigoare. Informațiile cumpărătorului sunt necesare pentru contactare pentru livrarea produselor comandate, completarea comenzilor, întocmire facturi și garanții.

ETI WATERTREATMENT SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. ETI WATERTREATMENT SRL își rezerva dreptul de a-si selecta clienții și onorarea comenzilor în funcție de detaliile stabilite ulterior fiecărei comenzi online.