Szennyvíztisztító állomás GV 6

Szennyvíztisztító állomás GV 6 Bucuresti Arad

Szennyvíztisztító állomás GV 6

Termékkód: G/V 6
Készleten

Ár : 3900 lei 4000 lei
Mennyiség : 5/3 HOZZÁADÁS MÓDJA
 • Leírás
 • Specifikációk
 • Hozzászólások 3

Víztisztító rendszerek teljes oxidációval

A G/V négykamrás szennyvíztisztító állomás tömör, PP-C-ből készült bioreaktorból áll, amely technológiai rekeszekre osztott. Ebben a tartályban levegőztetők, a levegőelosztó rendszer és a légtömlők vannak elhelyezve. A teljes szennyvíztisztító állomás leszerelhető fedelekkel fedett.

A G/V működési elve

A szennyvíztisztító állomás működési elve egy előülepítő edény alkalmazásán alapszik, amely lehetőséget ad arra, hogy a hab, az úszó zsír és a nehézrészecskék leváljanak a szennyvízről az ülepítés által, a folyadék-folyadék vagy szilárd anyag-szilárd anyag gravimetrikus fizikai törvényei alapján.

Levegőelosztási rendszer

A nitrifikációs zóna szellőztetése, az aktív iszap keringése a reaktor belsejében nyomás alatti levegő körforgásával kerül kivitelezésre, amelyet egy vagy több fúvógép szolgáltat. A fúvógép működése, valamint a levegőztetés intenzitása és körforgása egy mikroprocesszor által ellenőrizhető vagy szabályozható.

A szétoszlatott levegő mennyiségének szabályozása a szellőztető és szivattyúzó elemekben automata, mechanikus vagy elektromos szelepek közvetítése által történik. A levegőztetést finom pórusú levegőztető elemek által biztosított, amelyek magas élettartammal és nagy hatékonysággal rendelkeznek a levegő oldódásában. A levegő szétosztására szolgáló minden vezeték műanyagból van.

A G/V tisztító állomás technológiája

Az állomás technológiai berendezése légfúvóból áll, amely finom buborékos levegőztetők által juttatja be a levegőt a tisztítóállomásba.

Az állomás légfúvóval felszerelt, amely egy hagyományos forráshoz kapcsolt egy elektromos vezeték közvetítése által.

Óvintézkedések a víztisztító állomás megfelelő működése érdekében

A bioreaktorok teljes mértékben automatikusan működnek; időszakonként vizuális ellenőrzésük szükséges. Az optimális feltételek közötti működésük érdekében alapvető fontosságú, hogy a következő anyagok ne legyenek jelen abban a vízben, amely a készülékbe jut:

 • kőolaj és zsiradék (100mg/l-nél nagyobb koncentrációban)
 • festékek és festékoldók
 • savak és lúgok
 • fertőtlenítő szerek magas koncentrációban

Lehetőség szerint kerülendő, hogy a berendezést több mint 24 órára lekapcsoljuk a villamosenergia-hálózatról. Abban az esetben, ha a fenti javaslatok nem kerülnek betartásra, sürgősen fel kell keresni a vállalat személyzetét vagy a vállalat területi képviselőjét. A vállalat személyzete maximum 48 órán belül beavatkoznak az esetleges meghibásodások megállapítása érdekében. Kérjük, ne próbálja egyedül megoldani a meghibásodásokat! Ez a garancia elvesztéséhez és a berendezés újbóli üzembehelyezésével járó járulékos költségekhez vezetnek.

Annak érdekében, hogy csökkentse az árnyékolási kosár mechanikai maradványoktól való megtisztításának gyakoriságát és kiszűrje annak szükségességét, a következő anyagok nem juthatnak a szennyvízszállítókba:

 • műanyagok
 • kaucsukból készült anyagok
 • textilek
 • egészségügyi betétek (kötések)

Abban az esetben, ha a víztisztító állomás vízhozama rövid megszakításra kerül (10 napig terjedő), az nem zavarja jelentős mértékben a berendezés működését. Akárhogyan is, a hosszabb megszakítások idején a berendezést vagy le kell állítani, vagy járulékos enzimek által szükséges kiegészíteni az organikus anyagot.

Szennyvíztisztító állomás
Modell G/V 6
Felhasználók száma 6-8
Légfúvó (Kw) 0.04
Térfogat (liter)
Hasznos 1380
Összesen 1500
Vízelnyelő rácsok (mm)
Hosszúság 500
Szélesség 550
Magasság 500
Medence méretei (mm)
Medence átmérője 1120
Medence magassága 1500
Teljes magasság 2050
Csövek méretei (mm)
Bemeneti átmérő 110
Kimeneti átmérő 110
Méretek (mm)
Bemeneti magasság 1400
Kimeneti magasság 1350
Calificativ:

Dragulin Sorin în 08.03.2021

buna ziua cat ar costa cu tot cu montaj?


Dragulin Sorin în 08.03.2021

buna ziua cat ar costa cu tot cu montaj?


Dorina G în 04.02.2021

In urma vizualizarii facute de un specialist de la departamentul tehnic, ni s-a transmis ca avem nevoie de o statie de epurare. Am achizitionat acest model si suntem foarte multumiti! Functioneaza perfect!


Hasonló termékek