Kínált szolgáltatások

Építsék fel velünk a kívánt tisztítórendszert! Ha tervezni, építeni, bővíteni vagy átépíteni, az Eco Tad vállalat szakképzett személyzettel áll rendelkezésére, akik a bukaresti, kolozsvári vagy aradi képviselet által, szilárd képzéssel rendelkeznek a háztartási vagy ipari szennyvíz tisztításának területén. Biztosak vagyunk benne, hogy együtt sikerül megtalálnunk az Ön igényeinek megfelelő optimális szennyvíztisztítási megoldást.

Egy környezetbarát tisztító berendezés hosszú távú befektetés. Mi megértjük ezt, és szeretnénk megfelelő megoldásokat kínálni a háztartási szennyvíz tisztítási projektjének megvalósításában. Teljeskörű szolgáltatások a tanácsadásról / tervezéstől, engedélyezéstől kezdve, egészen az építkezés nyomon követéséig és a szennyvíztisztító rendszer kulcsrakész kivitelezéséig (szennyvízülepítő aknák, zsírleválasztók, olajszeparátorok, mini-szennyvíztisztító-állomások ‘aktív sárral’, monoblokk szennyvíztisztító állomások).


Műszaki segítségnyújtás a beszerelésnél ( részletek )

Műszaki segítségnyújtást is biztosítunk azon gyártók által előállított szennyvíztisztító rendszerek beszereléséhez, amelyek képviselői vagyunk. Segítségnyújtási szolgáltatásokat kínálunk a szennyvízülepítő aknák, G/V monoblokk szennyvíztisztító állomások G/V felszerelésében, a biológiai víztisztítók (mini-víztisztítók) beszerelésében, az olaj- és szénhidrogén-szeparátorok beszerelésében, a zsírleválasztók beszerelésében stb.


Beszerelés ( részletek )

Bizalommal fordulhatnak a kereskedelmi forgalomban lévő víztisztító rendszerek (szennyvízülepítő aknák, monoblokk szennyvíztisztító állomások, zsírleválasztók vagy olaj- és szénhidrogén-szeparátorok) beszerelési/felszerelési szolgáltatásainkhoz abban az esetben, ha szeretnék átruházni ennek a műveletnek az esetleges nehézségeit, vagy szeretnék, ha ezek a termékek szakemberek által kerüljenek beszerelésre.


Víztisztító rendszerekhez kapcsolódó szolgáltatások/javítások ( részletek )

Az Eco-Tad vállalat biztosíthatja Önnek az Ön által használt víztisztító rendszer szervizelését, a víztisztító állomás gyártójától és típusától függetlenül. További részletekért, kérjük, tekintse meg az elérhetőségi oldalunkat a szakértő tanácsadóinkkal való találkozás ütemezése érdekében.


A szennyvízülepítő aknák javítása és karbantartása ( részletek )

Mivel folyamatosan foglalkoztat bennünket, hogy jobbítsuk azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a háztartási szennyvizek kezelésének ágazatában nyújtunk ügyfeleink számára, mostantól karbantartási és szervizelési szolgáltatásokat is biztosítunk.