Szennyvízülepítő aknák beszerelése

Bizalommal fordulhatnak a kereskedelmi forgalmazásban lévő víztisztító rendszerek (szennyvízülepítő aknák, monoblokk szennyvíztisztító állomások, zsírleválasztók vagy olaj- és szénhidrogén-szeparátorok) beszerelési/felszerelési szolgáltatásainkhoz abban az esetben, ha szeretnék átruházni ennek a műveletnek az esetleges nehézségeit, vagy szeretnék, ha ezek a termékek szakemberek által kerüljenek beszerelésre.

Az Ön rendelkezésére tudjuk bocsátani a beszerelésben szakértelemmel rendelkező csapatot mindegyik általunk forgalmazott terméktípus esetében: szennyvízülepítő aknák, olaj- és szénhidrogén-szeparátorok, zsírleválasztók, monoblokk szennyvíztisztító állomások, mini-szennyvíztisztító-állomások (biológiai szennyvízülepítő aknák) stb. A víztisztító rendszerek felszereléseit a gyártók által előírt műszaki előírásoknak megfelelően végezzük.

Mit tartalmaz a beszerelési szolgáltatás?

Beszerelő csatapaink biztosítják a felszerelési folyamat összes szakaszának elvégzését és a beszerzett víztisztító szerkezet működésének ellenőrzését. Íme, a lépések, amelyeket csapatunk követ: gödör kiásása a szennyvízülepítő akna számára, sáncok kiásása a szennyvízülepítő akna számára, gödör előkészítése a szennyvízülepítő akna számára, a szennyvízülepítő akna házhoz való csatlakoztatása, szennyvízülepítő akna megtöltése vízzel, a rendszer felszerelése az elvezetési rendszerhez, az ásott gödrök befedése.

A végzett szolgáltatások A végzett szolgáltatások a végzett munka minőségének és komolyságának köszönhetően elismert. Egyetlen csapat sem hagyja el a munkálat helyszínét anélkül, hogy Ön ne lenne teljes mértékben elégedett.

Szennyvíztisztító állomások beszerelése

A szennyvíztisztító állomások esetében biztosított az ügyfelek kérésére történő szállítás: szennyvízülepítő aknák (imhoff), zsírleválasztók, olaj- és szénhidrogén-szeparátorok , mini-szennyvíztisztító-állomások (biológiai szennyvízülepítő aknák), monoblokk szennyvíztisztító állomások G/V, nagyméretű víztisztító rendszerek (szeptikus medencék).

A biológiai szennyvízülepítő aknák vagy a G/V monoblokk víztisztító állomások esetében a munkálat átvételétől számított 12 hónapos garanciát kínálunk.

Emlékeztetjük arra, hogy a szállítás és a promóció részét képező  szennyvízülepítő aknák az árban foglaltak.