Rólunk

Ha szeretnéd, hogy valami jól legyen megcsinálva, csináld meg te magad! - Napóleon Bonaparte

Az Eco Tad vállalat 2008-ban alakult Aradon, és teljes mértékben román magántőkével rendelkezik.

Már az alapításunk első évében, elkötelezettségünk és tapasztalatunk az ügyfelek preferenciáinak legmagasabb szintjére helyezett minket, és ma, a 2021. évben a legerősebb vállalat helyét foglaljuk el ezen a területén. Ügyfeleinkkel együtt fejlődtünk és évről évre egyre erősebbek és tapasztaltabbak lettünk abban, hogy valóban hasznos megoldásokat kínáljunk.

A menedzseri csapatunk, az alkalmazottjaink és a műszaki kereten belül működő partnerek Know-How-ja a szennyvíztisztító rendszerek kutatásának és alkalmazásának területén meglévő hosszas tapasztalatán alapszik. Ez a tapasztalat olyan olaszországi, németországi és AEÁ-beli cégek műszaki és technológiai segítségén alapszik, amelyek nagy hagyománnyal rendelkeznek ezen a területen.

Mindig megpróbálunk többet nyújtani, mint amennyit ígérünk, hogy az összes ügyfelünket meglepetés érje és hosszú távú munkakapcsolatot kezdeményezzen velünk, amely felelősségen és lojalitáson alapszik.

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen és emellett, az Eco Tad toborzó kritériumát a következő képlet írja le „Alkalmazz karaktereket. Képezz tehetségeket”.

A kivételes minőségű termékek mellett vállalatunk figyelmében is részesül, amely tiszteletben tartja irányadó elveit.

Az Eco Tad elvei:

  • szakértelem
  • kutatási munka
  • utolsó generációs technológia

Tiszteletben tartjuk ügyfeleink arculatát, de a saját arculatunkat is. Mindegyik termék vagy szolgáltatás, amelyet kínálunk, teljes figyelmünket foglalja magába, figyelünk a részletekre és a tovább fejlesztésre vonatkozó elképzelésre. Igen, mindig inspirálók leszünk!