Servicii oferite

Construiti cu noi sistemul de epurare dorit! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, compania Eco Tad  va sta la dispozitie cu personal calificat in industria epurarii apelor menajere sau industriale prin reprezentantele sale din Bucuresti, Cluj sau Arad. Suntem siguri ca impreuna vom reusi sa alegem solutia optima de epurare pentru nevoile dumneavoastra.

O instalatie de epurare ecologica este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si dorim sa va oferim solutiile potrivite pentru realizarea proiectului de epurare a apei menajere. Servicii complete, de la consultanta / proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a instalatiei de epurare (fose septice, separatoare de grasimi, separatoare de ulei, mini-statii de epurare cu ‘noroi activ’, statii de epurare monobloc).


Asistenta tehnica la montaj ( citeste detalii )

Asiguram si asistenta tehnica pentru montajul sistemelor de epurare fabricate de producatorii ai caror reprezentanti suntem. Putem sa oferim serviciul de asistenta la montajul foselor septice, montajul statii de epurare monobloc G/V, montajul foselor biologice (mini-statii de epurare), montajul separatoarelor de ulei si hidrocarburi, montajul separatoarelor de grasimi etc.


Montaj ( citeste detalii )

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre de montare / instalare pentru sistemele de epurare comercializate (fose septice, statii de epurare monobloc, separatoare de grasimi sau separatoare de ulei si hidrocarburi) in cazul in care doriti sa va scutiti de potentialele inconveniente create de aceasta operatiune sau doriti ca aceste produse sa fie montate de echipe de profesionisti.


Service/Reparare statii de epurare ( citeste detalii )

Compania Eco-Tad I va poate asigura service-ul pentru statia de epurare pe care o folositi, indiferent de producator sau de tipul statiei de epurare. Pentru mai multe detalii, va rugam sa urmati pagina de contact pentru programa o intalnire cu consultantii nostri de specialitate.


Intretinere si mentenanta fose septice ( citeste detalii )

Datorita preocuparii permanente pentru îmbunatatirea serviciilor pe care le oferim clienilor nostrii în domeniul tratarii apelor menajere a aparut serviciul de mentenanta si service.