Coșul meu: 0 produse

Servicii oferite

Construiți cu noi sistemul de epurare dorit! Dacă doriți să proiectați, construiți, extindeți sau reamenajați, compania Eco Tad vă stă la dispoziție cu personal calificat în industria epurării apelor menajere sau industriale prin reprezentantele sale din București, Cluj sau Arad. Suntem siguri că împreună vom reusi să alegem soluția optimă de epurare pentru nevoile dumneavoastră.

O instalatie de epurare ecologica este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si dorim sa va oferim solutiile potrivite pentru realizarea proiectului de epurare a apei menajere. Servicii complete, de la consultanta / proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a instalatiei de epurare (fose septice, separatoare de grasimi, separatoare de ulei, mini-statii de epurare cu ‘noroi activ’, statii de epurare monobloc).

Asistentă tehnică la montaj
Asiguram si asistenta tehnica pentru montajul sistemelor de epurare fabricate de producatorii ai caror reprezentanti suntem.
Citește mai mult
Montaj
Puteti apela cu incredere la serviciile noastre de montare / instalare pentru sistemele de epurare comercializate (fose septice, statii de epurare monobloc, separatoare de grasimi sau separatoare de ulei si hidrocarburi)
Citește mai mult
Service/Reparare statii de epurare
Compania Eco-Tad I va poate asigura service-ul pentru statia de epurare pe care o folositi, indiferent de producator sau de tipul statiei de epurare. Pentru mai multe detalii, va rugam sa urmati pagina de contact pentru programa o intalnire cu consultantii nostri de specialitate.
Citește mai mult
Intretinere si mentenanta fose septice
Datorita preocuparii permanente pentru îmbunatatirea serviciilor pe care le oferim clienilor nostrii în domeniul tratarii apelor menajere a aparut serviciul de mentenanta si service.
Citește mai mult